Βρίσκεσαι εδώ: Αρχική σελίδα » Έφτασε η λίστα γέννησης και βάφτισης!

Έφτασε η λίστα γέννησης και βάφτισης!

Τα δώρα που θέλεις εσύ και πολλά ακόμα προνόμια!

 

Στα καταστήματα Prénatal σε περιμένει από σήμερα μια ολοκαίνουργια υπηρεσία που σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τη δική σου λίστα γέννησης & βάφτισης και να διαλέξεις ό,τι χρειάζεσαι πραγματικά, αποφεύγοντας τα ίδια δώρα ή δώρα που δε χρειάζεσαι.

Αν έχεις συγγενείς ή φίλους που μένουν μακριά, μπορούν να έχουν πρόσβαση στη λίστα από το πιο κοντινό τους κατάστημα Prénatal ή εύκολα από το σπίτι τους, αν τους στείλεις το link που θα λάβεις από εμάς μέσω e-mail όταν ανοίξεις τη λίστα σου.

Επίσης δίνοντας τη διεύθυνση e-mail σου στο προσωπικό μας, θα λαμβάνεις όλες τις ενημερώσεις σε σχέση με τη λίστα σου σε πραγματικό χρόνο.

Μόλις κλείσεις τη λίστα, αν η συνολική αξία των δώρων είναι πάνω από 500€, θα λάβεις αμέσως ένα εκπτωτικό κουπόνι 5% της αξίας των ειδών που έχεις αγοράσει ή σου έχουν κάνει δώρο.

Αν η συνολική αξία είναι πάνω από 1.000€ θα λάβεις ένα εκπτωτικό κουπόνι 10% της αξίας των ειδών που έχεις αγοράσει ή σου έχουν κάνει δώρο.

Η λίστα μπορεί να ανοίξει όποτε θέλεις και έχει διάρκεια 9 μήνες. Το προσωπικό μας είναι πάντα στην πλήρη διάθεσή σου για να σου δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι. Μπορείς να κάνεις κράτηση των ειδών που επιθυμείς, καταβάλλοντας μια προκαταβολή 20%. Μόλις κλείσει η λίστα, τα είδη σε κράτηση που δεν τα έχει κάνει κανένας δώρο θα πρέπει να αγοραστούν από τον κάτοχο της λίστας.

Διάβασε εδώ τον κανονισμό της υπηρεσίας.

Η λίστα γέννησης/βάφτισης είναι μια υπηρεσία αποκλειστικά για τους κατόχους της Prénatal Card.

Δεν την έχεις; Ζήτησέ την από εμάς, είναι δωρεάν!

Σχετικά Άρθρα

Προσφορές στις πάνες

Ανακάλυψε τις απίστευτες προσφορές στις πάνες! Κάνε έξυπνες αγορές και εφοδιάσου γρήγορα! Σε όλα τα καταστήματα Prénatal θα βρεις μεγάλες προσφορές στις πάνες Babylino, Chicco και Libero. Πιο συγκεκριμένα: • Πάνες Babylino Value Pack: το νούμερο 2 ...

Γεννήθηκε ένα νέο κατάστημα Prénatal στο Βόλο!

Ένα ολοκαίνουργιο κατάστημα Prénatal γεννήθηκε σήμερα, 7 Απριλίου, στο κέντρο του Βόλου, Δημητριάδος 8! Έλα να ανακαλύψεις τις αποκλειστικές υπηρεσίες Prénatal και μια ευρεία συλλογή ρουχισμού και βρεφανάπτυξης από τις κ ...

Συνάντηση για τη μαμά

Πρόκειται να γίνεις μαμά; Δήλωσε συμμετοχή και πάρε μέρος στις συναντήσεις μας: θα ακούσεις χρήσιμες πληροφορίες και πρακτικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν στην υπέροχη περίοδο που διανύεις. Ο ερχομός ενός παιδιού είναι ένα γεγονός μεγάλων συναισθημάτων και ανακαλύψεων. Η Prénatal σε βοηθάε ...

Ενέργεια Prenatal Days

Έφτασαν οι “Prénatal Days”! Με την ενέργει ...

Ακόμα ένα κατάστημα Prénatal γεννιέται στο Ηράκλειο Κρήτης από 22/10!

Ακόμα ένα κατάστημα Prénatal γεννιέται στο Ηράκλειο Κρήτης από 22/10! Ακαταμάχητες προσφορές σε περιμένουν στο νέο κατάστημα Prénatal στο Ηράκλειο Κρήτης από τις 22 Οκτωβρίου! Έλα στο νέο κατάστημά μας στην Καλοκαιρινού 215, για να ανακαλύψεις την ευρεία συλλ ...