Βρίσκεσαι εδώ: Αρχική σελίδα » Έφτασε η λίστα γέννησης και βάφτισης!

Έφτασε η λίστα γέννησης και βάφτισης!

Τα δώρα που θέλεις εσύ και πολλά ακόμα προνόμια!

 

Στα καταστήματα Prénatal σε περιμένει από σήμερα μια ολοκαίνουργια υπηρεσία που σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τη δική σου λίστα γέννησης & βάφτισης και να διαλέξεις ό,τι χρειάζεσαι πραγματικά, αποφεύγοντας τα ίδια δώρα ή δώρα που δε χρειάζεσαι.

Αν έχεις συγγενείς ή φίλους που μένουν μακριά, μπορούν να έχουν πρόσβαση στη λίστα από το πιο κοντινό τους κατάστημα Prénatal ή εύκολα από το σπίτι τους, αν τους στείλεις το link που θα λάβεις από εμάς μέσω e-mail όταν ανοίξεις τη λίστα σου.

Επίσης δίνοντας τη διεύθυνση e-mail σου στο προσωπικό μας, θα λαμβάνεις όλες τις ενημερώσεις σε σχέση με τη λίστα σου σε πραγματικό χρόνο.

Μόλις κλείσεις τη λίστα, αν η συνολική αξία των δώρων είναι πάνω από 500€, θα λάβεις αμέσως ένα εκπτωτικό κουπόνι 5% της αξίας των ειδών που έχεις αγοράσει ή σου έχουν κάνει δώρο.

Αν η συνολική αξία είναι πάνω από 1.000€ θα λάβεις ένα εκπτωτικό κουπόνι 10% της αξίας των ειδών που έχεις αγοράσει ή σου έχουν κάνει δώρο.

Η λίστα μπορεί να ανοίξει όποτε θέλεις και έχει διάρκεια 9 μήνες. Το προσωπικό μας είναι πάντα στην πλήρη διάθεσή σου για να σου δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι. Μπορείς να κάνεις κράτηση των ειδών που επιθυμείς, καταβάλλοντας μια προκαταβολή 20%. Μόλις κλείσει η λίστα, τα είδη σε κράτηση που δεν τα έχει κάνει κανένας δώρο θα πρέπει να αγοραστούν από τον κάτοχο της λίστας.

Διάβασε εδώ τον κανονισμό της υπηρεσίας.

Η λίστα γέννησης/βάφτισης είναι μια υπηρεσία αποκλειστικά για τους κατόχους της Prénatal Card.

Δεν την έχεις; Ζήτησέ την από εμάς, είναι δωρεάν!

Σχετικά Άρθρα

Ενέργεια Prenatal Days

Έφτασαν οι “Prénatal Days”! Με την ενέργει ...

Ακόμα ένα κατάστημα Prénatal γεννιέται στο Ηράκλειο Κρήτης από 22/10!

Ακόμα ένα κατάστημα Prénatal γεννιέται στο Ηράκλειο Κρήτης από 22/10! Ακαταμάχητες προσφορές σε περιμένουν στο νέο κατάστημα Prénatal στο Ηράκλειο Κρήτης από τις 22 Οκτωβρίου! Έλα στο νέο κατάστημά μας στην Καλοκαιρινού 215, για να ανακαλύψεις την ευρεία συλλ ...

Κατέβασε το app της Prénatal!

Γεννήθηκε το app της Prénatal για smartphone Apple και Android! Βολικό, χρήσιμο και διασκεδαστικό... ο νέος απλός και άμεσος τρόπος για να έχεις πάντα, όποτε θέλεις, όλες τις απαντήσεις που χρειάζεται μια μαμά. Μπορείς να έχεις αμέσως πρόσβαση στα παρακάτω: - βρες τα καταστήματα: ...

Fashion Club

Ανακάλυψε το νέο της χρονιάς, γίνε μέλος στο Fashion Club!   Η Prénatal θέλει έτσι να επιβραβεύσει τους πιο πιστούς πελάτες της, σαν κι εσένα. Γίνε μέλος στο Fashion Club μόνο με 15€ για την εγγραφή και θα έχεις την εξαιρετική έκπτωση 30% για 12 ολόκληρους μήν ...

Ξεκίνησαν οι εκπτώσεις Prénatal!

Ξεκίνησαν οι εκπτώσεις Prénatal! Πάρα πολλά ρούχα και αξεσουάρ της κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι σε τιμές που δεν πρέπει να χάσετε! Ξεκίνησαν οι εκπτώσεις Prénatal! Αποκλειστικά για τα μέλη Fashion Club έκπτωση 50% και όσους δεν είναι μέλη 30%. Aνακάλυ ...