Skip to main content
Όλοι στη θάλασσα
Γεννήθηκε

Όλοι στη θάλασσα

Οι πρώτες διακοπές στη θάλασσα με τη μαμά και τον μπαμπά, πόσες ανακαλύψεις: η παραλία, η θάλασσα και όλα τα παιχνίδια στην αμμουδιά όλοι μαζί!   Και να στις πρώτες μας διακοπές στη θάλασσα και οι τρεις μαζί: η μαμά, ο μπαμπάς και το παιδί σας! Τι συγκίνηση με κάθε νέα ανακάλυψη που θα κάνει […]

Οι πρώτες διακοπές στη θάλασσα με τη μαμά και τον μπαμπά, πόσες ανακαλύψεις: η παραλία, η θάλασσα και όλα τα παιχνίδια στην αμμουδιά όλοι μαζί!

 

Και να στις πρώτες μας διακοπές στη θάλασσα και οι τρεις μαζί: η μαμά, ο μπαμπάς και το παιδί σας! Τι συγκίνηση με κάθε νέα ανακάλυψη που θα κάνει το μικρό σας: η θάλασσα είναι ό,τι πρέπει για εξερευνήσεις!

Η παραλία είναι ένα καινούργιο περιβάλλον που προσφέρει πολλά ερεθίσματα. Θα είναι πολύ όμορφο να κάνει τα πρώτα του βήματα στην αμμουδιά και, αν ακόμα δεν περπατάει αλλά κάθεται, αφήστε το να πιάσει και να παίξει με την άμμο…θα είναι πολύ διασκεδαστικές οι γκριμάτσες του όταν την πιάσει για πρώτη φορά!

Και ποιος δεν βλέπει την ώρα να βάλει τα ποδαράκια του στο νερό;

Ακόμα και οι πιο μικροί μπορούν να βρέξουν τα ποδαράκια τους στα κύματα της θάλασσας, στην αγκαλιά της μαμάς ή του μπαμπά ή να παίξουν σε μια φουσκωτή πισινούλα κάτω από την ομπρέλα. Στην περίπτωση αυτή βάλτε στην πισινούλα ψαράκια και πάπιες που επιπλέουν και η διασκέδαση θα είναι εγγυημένη.

Τα μεγαλύτερα παιδιά μπορούν να κάνουν μπάνιο ή στην ασφαλή αγκαλιά σας ή πιο ανεξάρτητα με τους σωλήνες που επιπλέουν, τα σωσίβια ή τα μπρατσάκια!

Το παιχνίδι στην αμμουδιά με το φτυαράκι και το κουβαδάκι, φτιάχνοντας κάστρα στην άμμο με τον “μπαμπά αρχιτέκτονα” και τη “μαμά μηχανικό” θα γίνει η αγαπημένη σας διασκέδαση!

Πόσες ωραίες στιγμές και πόσες όμορφες φωτογραφίες θα βγάλετε αυτές τις μέρες… Αλλά προσοχή, να θυμάστε πάντα να βάζετε στα παιδιά πολύ υψηλή προστασία για τις ακτίνες UVA και  UVB και να πηγαίνετε στην παραλία νωρίς το πρωί ή το απόγευμα, όταν ο ήλιος δεν είναι τόσο δυνατός και η θερμοκρασία είναι πιο κατάλληλη για τα παιδιά.

Και τέλος, ένας ωραίος περίπατος στην παραλία, αφού περάσατε μια μέρα στο νερό και φτιάχνοντας κάστρα, θα είναι το κερασάκι στην τούρτα για μια υπέροχη μέρα!

Σχετικά προϊόντα
Το λέει η μαμά: όσο πιο πολύ μιλάς, τόσο πιο πολύ μαθαίνει το μωρό σου
Γεννήθηκε
Το λέει η μαμά: όσο πιο πολύ μιλάς, τόσο πιο πολύ μαθαίνει το μωρό σου Το να μιλάς συνεχώς στο παιδί σου, το βοηθάει να βελτιώσει την επικοινωνιακή του ικανότητα και τη γνωστική του ανάπτυξη... το λέει... ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Τι νιώθει ένα μωρό την ώρα που γεννιέται;
Γεννήθηκε
Τι νιώθει ένα μωρό την ώρα που γεννιέται; Πώς να είναι άραγε ο κόσμος με τα μάτια ενός νεογέννητου; Μόλις γεννηθεί, το παιδί σου διαπερνά κάποιες συγκεκριμένες φάσεις κατά τις... ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Τα πρώτα βήματα με τη βοήθεια της μαμάς και του μπαμπά
Γεννήθηκε
Τα πρώτα βήματα με τη βοήθεια της μαμάς και του μπαμπά Πλησιάζει η στιγμή που θα σβήσει το πρώτο του κεράκι και το μωρό σου αρχίζει τις γενικές δοκιμές για να περπατήσει! Κάθε στήριγμα είναι... ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ