Λόγω μεγάλου όγκου παραγγελιών, η διεκπεραίωσή τους θα γίνει με καθυστέρηση 4-5 ημέρων!
Νέος χρήστης στο Prenatal;

Αποστολή και τρόπος παράδοσης

Αποστολή και τρόπος παράδοσης

Η παράδοση των προϊόντων που αγοράζεις στο online store Prenatal γίνεται κατά μέσο όρο εντός 3 έως 5 εργάσιμων ημερών από την παραγγελία σε όλη την Ελλάδα.

Οι χρόνοι παράδοσης μπορεί να υποστούν καθυστερήσεις σε περιπτώσεις εορταστικών περιόδων ή λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Ειδικά για νησιά διαφοροποιούνται ανάλογα με την εποχικότητα και τα δρομολόγια των πλοίων.
Οι μεταφορείς δεν πραγματοποιούν παραδόσεις κατά τις επίσημες αργίες καθώς και τα Σαββατοκύριακα.

Για τις παραγγελίες που εξοφλούνται μέσω πιστωτικής κάρτας προστίθεται ακόμα μία εργάσιμη μέρα στους παρακάτω χρόνους παράδοσης εξαιτίας απαραίτητων λογιστικών ελέγχων.

Για τις παραγγελίες που εξοφλούνται μέσω τραπεζικού λογαριασμού, οι χρόνοι παράδοσης υπολογίζονται από την ημέρα επιβεβαίωσης της κατάθεσης του ποσού από την πλευρά της Prenatal.

Για την αποστολή των δεμάτων συνεργαζόμαστε με την ACS courier και τη Γενική Ταχυδρομική.

Σημαντική ενημέρωση: λόγω των ειδικών συνθηκών εξαιτίας του COVID-19, σας ενημερώνουμε ότι οι παραδόσεις πραγματοποιούνται από τους μεταφορείς σε ανοιχτό χώρο επί πεζοδρομίου (εκτός και έχει προηγηθεί διαφορετική συνεννόηση) τηρώντας τις προβλεπόμενες αποστάσεις.

Παρακάτω συνοψίζονται οι χρόνοι παράδοσης:

ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΕΣΩ ACS COURIER

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ (ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ)
Εντός πόλης 1-2
Εντός περιφέρειας 2-3
Χερσαίοι προορισμοί 2-3
Νησιωτικοί προορισμοί 2-4
Δυσπρόσιτοι προορισμοί 4-6

ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΕΣΩ ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ COURIER

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ (ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ)
Εντός πόλης 1-2
Εντός περιφέρειας 2-3
Χερσαίοι προορισμοί 2-3
Νησιωτικοί προορισμοί 2-4
Δυσπρόσιτοι προορισμοί 4-6

Παρατηρήσεις:
Για Αττική, Θεσσαλονίκη και Πάτρα η παράδοση γίνεται εντός της οικίας μέσω ανελκυστήρα ή κλιμακοστάσιου για μεμονωμένα αντικείμενα έως 25 κιλών. Άνω των 25 και έως 70 κιλά, μόνο εφόσον είναι δυνατή η πρόσβαση σε ανελκυστήρα με καρότσι μεταφοράς. Εάν δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα, θα εξετάζεται η παράδοση με τη χρήση ανυψωτικού μηχανήματος και η χρέωση θα πραγματοποιείται κατόπιν συμφωνίας.

Για τις υπόλοιπες χερσαίες περιοχές η παράδοση πραγματοποιείται σύμφωνα με τις παρακάτω προϋποθέσεις:
• Εντός οικίας με την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα μπορούν να παραδοθούν με τη χρήση ανελκυστήρα ή κλιμακοστασίου του κτιρίου και αφορά μεμονωμένα τεμάχια έως 20 κιλά έκαστο.
• Για αντικείμενα βάρους άνω των 20 κιλών δεν προβλέπεται παράδοση σε όροφο (υπάρχει δυνατότητα παράδοσης σε όροφο κατόπιν συνεννόησης απευθείας με τη μεταφορική και με επιβάρυνση του πελάτη).

Δυσπρόσιτες περιοχές και νησιά: παράδοση επί πεζοδρομίου, ανεξαρτήτως βάρους, αλλιώς κατόπιν συνεννόησης απευθείας με τη μεταφορική (με επιβάρυνση του πελάτη).

Αναζήτηση της αποστολής (tracking)
Μόλις η παραγγελία σου είναι έτοιμη προς αποστολή, θα λάβεις ένα email με τα στοιχεία του μεταφορέα, για να μπορείς να κάνεις αναζήτηση και να παρακολουθείς την κατάσταση της παραγγελίας σου.

Θα μπορείς επίσης να παρακολουθήσεις την εξέλιξη της αποστολής σου αν συνδεθείς στον λογαριασμό σου μέσω του ιστότοπού μας: my account.
Από τις επιλογές του μενού «Πίνακας Ελέγχου» βρίσκεις τις “Παραγγελίες”, επιλέγεις τον αριθμό της παραγγελίας που θέλεις να ελέγξεις και επιλέγεις «Εμφάνιση» για να εμφανιστεί η κατάσταση της παραγγελίας.

Υπενθυμίζουμε ότι τα μεταφορικά είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των €70,00, ενώ για τις παραγγελίες χαμηλότερης αξίας το κόστος αποστολής είναι €4,00 σε όλη την Ελλάδα.

Οι παραγγελίες που εξοφλούνται μέσω αντικαταβολής έχουν επιπλέον επιβάρυνση €3,00 ανεξαρτήτως ύψους παραγγελίας.

Συνδεθείτε
Δεν έχετε λογαριασμό;
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Έχασες τον κωδικό σου; Πληκτρολόγησε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σου.
Θα λάβεις μεσω mail ένα link για να δημιουργήσεις ένα νέο.

Δεν μπορείς να επαναφέρεις τον κωδικό πρόσβασής σου; Επικοινώνησε μαζί μας Εξυπηρέτηση πελατών.
Eγγραφείτε εδώ
Έχεις ήδη λογαριασμό;

FASHION CLUB

12 μήνες προνομίων και αποκλειστικών υπηρεσιών!

VIP Card
- Secure discounts starting from 30% on all Prenatal clothing and bed linen. - Do you want to ask us?  Call 210-2856936 or 210-4117520 - Free shipping by choosing the Click and Collect service  

Προσθήκη στο καλάθι