Πιθανές ερωτήσεις

Βρες απαντήσεις γρήγορα και εύκολα μέσα από τις παρακάτω κατηγορίες.

Εάν δεν μπορείς να βρεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι, επικοινώνησε μαζί μας εδώ

Prenatal Card

Prénatal Card: τόσα πολλά πλεονεκτήματα και υπηρεσίες για να γίνετε ένας προνομιούχος πελάτης!

Με την Prénatal Card μπορείτε να συμμετάσχετε στις πιο αποκλειστικές προσφορές που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του έτους. Στους κατόχους επιφυλάσσονται εκπληκτικές εκπτώσεις σε πάρα πολλά είδη για τη μέλλουσα μαμά, το νεογέννητο και το παιδί και συμπαθητικές εκπλήξεις.

Παράδοση στο σπίτι
Μόνο στους κατόχους της Prénatal Card παρέχεται η δωρεάν παράδοση στο σπίτι για ογκώδεις αγορές. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο προσωπικό των καταστημάτων Prénatal.

Επιδιορθώσεις ρούχων
Αν αγοράσετε είδη ρουχισμού για τη μέλλουσα μαμά, με την Prénatal Card οι ενδεχόμενες επιδιορθώσεις είναι δωρεάν.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το αρχείο PDF με όλες τις υπηρεσίες μας

Με την Prénatal Card μπορείς να απολαύσεις πολλά πλεονεκτήματα που επιφυλάσσονται για τους κατόχους.
Μπορείς να ζητήσεις την Prénatal Card σε όλα τα καταστήματά μας. Η ενεργοποίησή της γίνεται αμέσως!

Διάβασε εδώ όλες τις πληροφορίες σχετικά με την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων.

Το Fashion Club Prénatal είναι ένα Club αποκλειστικών προνομίων που παρέχει μόνιμη έκπτωση 30% σε όλα τα ρούχα και την προίκα για κρεβάτι.

Είναι πολύ απλό: μόνο με 15€ για την εγγραφή, κερδίζεις έκπτωση 30% για 12 μήνες και επιπλέον έκπτωση σε περιόδους εκπτώσεων. Διάβασε περισσότερα εδώ http://prenatal.gr/fashion-club/

Προϊόν

Για τα είδη που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην κολεξιόν μας υπάρχει δυνατότητα παροχής κάποιων ανταλλακτικών δωρεάν ΜΟΝΟ για τα είδη για τα οποία ισχύει η ΕΓΓΥΗΣΗ.
Δεν υπάρχει δυνατότητα παροχής ανταλλακτικών επίπληρωμή. Για να μάθεις ποια τμήματα των ειδών μπορείς να ζητήσεις, παρακαλούμε να επισκεφτείς το κατάστημα που βρίσκεται πιο κοντά σου.

Η εξυπηρέτηση, για όλη την περίοδο που ισχύει η εγγύηση, παρέχεται απευθείας στα καταστήματα Prénatal. Επισκεψου το κατάστημα από το οποίο αγοράσες το είδος και παραδώσε στο προσωπικό μας την εγγύηση του προϊόντος, δηλαδή την απόδειξη αγοράς (αυτό είναι βασικό). Με αυτό τον τρόπο το προσωπικό θα μπορεί να αξιολογήσει πώς να χειριστεί το είδος.

Σε όλα τα καταστήματα Prénatal υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξεις το εμπόρευμα αρκεί να το ξαναπαραδώσεις ακέραιο (με τη συσκευασία του, τα καρτελάκια του, κτλ.) και να συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς. Η αλλαγή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς και σε κάθε περίπτωση εντός της σεζόν.

Δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα παραγγελίας μέσω internet, γι’αυτό η διαθεσιμότητα των προϊόντων θα πρέπει να επαληθεύεται απευθείας στα καταστήματα Prénatal. Το προσωπικό μας, σε περίπτωση που χρειαστεί, θα σε βοηθήσει να βρείς τα καταστήματα Prénatal στα οποία υπάρχει ακόμα το είδος αυτό.

Για να μάθεις τα διαθέσιμα είδη και τις τιμές τους, σε προσκαλούμε να επισκεφτείς το κατάστημα Prénatal που βρίσκεται πιο κοντά σου

Θέλεις να είσαι ενημερωμένη με όλες τις καινοτομίες που επιφυλάσσει η Prénatal σε σένα και το μωρό σου; Με τους online καταλόγους είναι εύκολο!
Ξεφύλλισε τους εδώ http://prenatal.gr/catalogues/!

Ογκώδης αγορα; Σου τη φέρνουμε εμείς στο σπίτι!
Αν μένεις στην ίδια πόλη με το δικό σου κατάστημα Prénatal, η μεταφορά είναι δωρεάν. Επίσης είναι δωρεάν και η συναρμολόγηση.

Ενημερώσου στο κατάστημα για να μάθεις αναλυτικά για τις περιοχές που καλύπτει η υπηρεσία!