☎️Τηλεφωνικές παραγγελίες | Δευτέρα - Σάββατο 9:00-17:00
🚚Δωρεάν μεταφορικά με BOX NOW για όλες τις παραγγελίες!🚚
🛴Έως -30% σε παιχνίδια εξωτερικού χώρου
👚Έως -70% VIP Club σε καλοκαιρινή και ανοιξιάτικη μόδα!👚
Μεγάλες εκπτώσεις σε είδη βρεφικού εξοπλισμού!
👶Έως -40% σε είδη βρεφικής φροντίδας! 🍼
Νέος χρήστης στο Prenatal; Κάνε εγγραφή εδώ

Γενικοί όροι χρήσης

Γενικοί όροι χρήσης

Καλώς ήρθατε στο επίσημο online store Prénatal στην Ελλάδα!

Οι παρόντες Γενικοί Όροι Χρήσης (που στη συνέχεια θα αναφέρονται ως «Όροι Χρήσης») διέπουν την πρόσβαση και τη χρήση του ιστότοπου www.prenatal.gr που ανήκει στην Prénatal μονοπρόσωπη  ΑΕΒΕ και που ακολούθως θα αναφέρεται ως «ιστότοπος PRÉNATAL».
Η πρόσβαση σε αυτήν την ιστοσελίδα και η χρήση της, όπως και η αγορά προϊόντων, βασίζονται στην παραδοχή ότι οι παρόντες Γενικοί Όροι Χρήσης έχουν διαβαστεί και έχουν γίνει κατανοητοί και αποδεκτοί από τον χρήστη.
Την παρούσα ιστοσελίδα διαχειρίζεται και συντηρεί η Prenatal μονοπρόσωπη AEBE, με νόμιμη έδρα στον Πειραιά, Κολοκοτρώνη 66, 18531, ΑΦΜ 094253629.

Αν χρειάζεσαι οποιαδήποτε βοήθεια για παραγγελίες, τρόπο αποστολής ή πληρωμής, επιστροφή είδους και άλλες γενικές πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρονται από την PRÉNATAL, μπορείς να μας στείλεις e-mail μέσω της ενότητας ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. Για οποιαδήποτε άλλη νομική πληροφορία μπορείς να διαβάσεις την ενότητα «Γενικοί Όροι Συναλλαγών», «Πολιτική Απορρήτου» και «Πολιτική επιστροφών».
Η PRÉNATAL ενδέχεται να ενημερώσει ή να τροποποιήσει, εν μέρει ή συνολικά, τους παρόντες Γενικούς Όρους χρήσης. Οποιαδήποτε τροποποίηση ή αλλαγή θα είναι δεσμευτική αμέσως μόλις δημοσιευτεί σε αυτήν την ενότητα του ιστότοπου PRÉNATAL. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να έχεις πρόσβαση τακτικά σε αυτή την ενότητα, για να ενημερώνεσαι για τους πιο πρόσφατους και ενημερωμένους Όρους Χρήσης. Αν δεν συμφωνείς με το σύνολο ή με ένα μέρος των παρόντων Γενικών Όρων Χρήσης, θα σε παρακαλούσαμε να μην χρησιμοποιείς τον ιστότοπο PRÉNATAL.
Η πρόσβαση και η χρήση του ιστότοπου PRÉNATAL, περιλαμβανομένης της προβολής των ιστοσελίδων της, της επικοινωνίας με την PRÉNATAL, της μεταφόρτωσης αρχείων ή στοιχείων για τα προϊόντα και της πραγματοποίησης online αγορών, διεξάγονται μόνο από τους χρήστες μας, αποκλειστικά και μόνο για προσωπικούς σκοπούς και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συνδέονται με οποιαδήποτε εμπορική, επιχειρηματική ή επαγγελματική δραστηριότητα.
Σου υπενθυμίζουμε ότι έχεις την ευθύνη για τη χρήση του ιστότοπου PRÉNATAL και των περιεχομένων του. Η PRÉNATAL δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για οποιαδήποτε χρήση του ιστότοπου PRÉNATAL από οποιονδήποτε από τους χρήστες της που δεν είναι σύμφωνη με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς, με την επιφύλαξη της ευθύνης της PRÉNATAL για αδικήματα εκ προθέσεως και βαριά αμέλεια.
Ειδικότερα, θα φέρεις την πλήρη ευθύνη σε περίπτωση γνωστοποίησης μη ορθών και ψευδών πληροφοριών ή στοιχείων ή που αφορούν τρίτους (σε περίπτωση που οι εν λόγω τρίτοι δεν έχουν δώσει τη συναίνεσή τους), καθώς και για κάθε μη νόμιμη χρήση των δεδομένων αυτών ή των πληροφοριών. Στον ιστότοπό μας θα έχουν πρόβαση μόνο ενήλικοι χρήστες.
Η PRÉNATAL απαλλάσσεται από οποιαδήποτε ευθύνη για βλάβη ή απώλεια προκληθεί στο σύστημα του υπολογιστή του χρήστη κατόπιν μεταφόρτωσης ή χρήσης υλικού που προκύπτει από χρήση των υπηρεσιών του ιστότοπού μας. Επιπλέον, η PRÉNATAL απαλλάσσεται από οποιαδήποτε ευθύνη προκληθεί από τυχόν αδυναμία πρόσβασης στις υπηρεσίες του ιστότοπου ή από ενδεχόμενες βλάβες που τυχόν προκληθούν από ιούς, κατεστραμμένα αρχεία, λάθη, παραλείψεις, διακοπή της υπηρεσίας, ακύρωση των περιεχομένων, προβλήματα σύνδεσης στο διαδίκτυο, στους παρόχους ή σε τηλεφωνικές ή τηλεματικές συνδέσεις, σε μη εγκεκριμένη πρόσβαση, αλλοίωση δεδομένων, ελλιπή ή ελαττωματική λειτουργία των ηλεκτρονικών συσκευών του χρήστη.
Ο χρήστης είναι υπεύθυνος για τη φύλαξη και την ορθή χρήση των προσωπικών του δεδομένων, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος χρήστη και του κωδικού πρόσβασης (password) που επιτρέπουν την πρόσβαση σε αποκλειστικές υπηρεσίες, καθώς και για οποιαδήποτε επιζήμια συνέπεια ή αρνητική κριτική ενδέχεται να απορρεύσει εις βάρος της PRENATAL ή τρίτων λόγω μη ορθής χρήσης, απώλειας ή αφαίρεσης αυτών των πληροφοριών.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Σου συνιστούμε να διαβάσεις προσεκτικά την Πολιτική Απορρήτου, για να κατανοήσεις πώς και για ποιους σκοπούς ο ιστότοπος PRENATAL συλλέγει και χρησιμοποιεί τα προσωπικά σου δεδομένα,
η οποία ισχύει και στην περίπτωση πρόσβασης των χρηστών στο www.prenatal.gr και χρήσης των σχετικών υπηρεσιών χωρίς την πραγματοποίηση αγορών.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
Το περιεχόμενο του ιστότοπου PRÉNATAL, στο οποίο περιλαμβάνονται –ενδεικτικά και όχι περιοριστικά- έργα, απεικονίσεις, εικόνες, διάλογοι, μουσική, ήχοι, βίντεο, έγγραφα, σκίτσα, λογότυπα και οποιοδήποτε άλλο υλικό που δημοσιεύεται στον ιστότοπο Prénatal σε οποιαδήποτε μορφή, συμπεριλαμβανομένων των μενού, των ιστοσελίδων, των γραφικών, των χρωμάτων, των σχεδίων, των εργαλείων, των γραμματοσειρών, του σχεδιασμού του ιστότοπου, των διαγραμμάτων, των σχεδίων layout, των μεθόδων, των διαδικασιών, των λειτουργιών και του λογισμικού που αποτελούν μέρος του ιστότοπου PRÉNATAL προστατεύονται από το δικαίωμα αναπαραγωγής και κάθε άλλο δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας της PRÉNATAL και των λοιπών δικαιούχων. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, εν όλω ή εν μέρει, σε οποιαδήποτε μορφή, του ιστότοπου PRÉNATAL και του περιεχομένου της χωρίς τη γραπτή συναίνεση της PRÉNATAL.
Η PRENATAL έχει το αποκλειστικό δικαίωμα να εγκρίνει ή να απαγορεύει οποιαδήποτε αναπαραγωγή (άμεση και έμμεση, προσωρινή ή μόνιμη ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή σε οποιαδήποτε μορφή, εν όλω ή εν μέρει) του www.prenatal.gr και του περιεχομένου του.
Αναφορικά με τη χρήση του www.prenatal.gr είναι επιτρεπτές μόνο οι παρακάτω ενέργειες:
-η προβολή της ιστοσελίδας και του περιεχομένου της
-η διεξαγωγή όλων των υπόλοιπων προσωρινών ενεργειών αναπαραγωγής που είναι παροδικές ή παρεμπίπτουσες και αποτελούν αναπόσπαστο και βασικό μέρος της προβολής του www.prenatal.gr και του περιεχομένου του και οι οποίες δεν έχουν αυτοτελή οικονομική σημασία.
-όλες οι υπόλοιπες λειτουργίες περιήγησης στον ιστότοπο με σκοπό τη νόμιμη χρήση του www.prenatal.gr και του περιεχομένου του.
Για οποιαδήποτε τυχόν άλλη αναπαραγωγή πρέπει να παρέχεται εξουσιοδότηση κάθε φορά από την PRÉNATAL ή, αν είναι απαραίτητο, από τους συγγραφείς ή από τρίτους που είναι νόμιμοι κάτοχοι των δικαιωμάτων για τα έργα ή το υλικό που δημοσιεύεται στον ιστότοπο PRÉNATAL. Η εν λόγω αναπαραγωγή θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να γίνεται για νόμιμους σκοπούς και σύμφωνα με το δικαίωμα αναπαραγωγής και τα υπόλοιπα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας της PRÉNATAL και των των έργων που δημοσιεύονται στον ιστότοπο της PRÉNATAL.
Οι συγγραφείς των έργων που δημοσιεύονται στον ιστότοπο PRÉNATAL δικαιούνται οποιαδήποτε στιγμή να διεκδικήσουν την πατρότητα του έργου τους και να αντιτεθούν σε οποιαδήποτε στρέβλωση ή άλλη τροποποίηση των έργων, περιλαμβανομένης οποιασδήποτε τυχόν ζημίας στα έργα η οποία ενδέχεται να είναι επιζήμια για την τιμή και τη φήμη των συγγραφέων.
Εσύ αναλαμβάνεις την υποχρέωση να συμμορφώνεσαι με το δικαίωμα αναπαραγωγής των συγγραφέων που επιλέγουν να δημοσιεύσουν το έργο τους στον ιστότοπο PRÉNATAL ή έχουν συνεργαστεί με τον ιστότοπο PRÉNATAL για τη δημιουργία νέων εκφραστικών και καλλιτεχνικών έργων με στόχο τη δημοσίευση αυτών, όχι μόνο αποκλειστικά στον παρόντα ιστότοπο, ή τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του.
Σε κάθε περίπτωση, δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείς, με οποιονδήποτε τρόπο ή μορφή, το περιεχόμενο του ιστότοπου ή οποιουδήποτε μεμονωμένου έργου που προστατεύεται από το δικαίωμα αναπαραγωγής ή οποιοδήποτε άλλο δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας. Παραδείγματος χάριν, δεν πρέπει να αλλοιώνεις ή να τροποποιείς το περιεχόμενο ή οποιοδήποτε έργο προστατεύεται από δικαίωμα αναπαραγωγής και οποιοδήποτε άλλο δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας χωρίς τη συναίνεση της PRENATAL και χωρίς τη συναίνεση, όπου είναι απαραίτητο, κάθε συγγραφέα των έργων που δημοσιεύονται στο www.prenatal.gr.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΠΡΟΣ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ
Ο ιστότοπος PRÉNATAL περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους οι οποίοι δε σχετίζονται κατά κανένα τρόπο με το www.prenatal.gr ή την PRÉNATAL.
Η PRENATAL δεν ελέγχει ούτε παρακολουθεί τους εν λόγω ιστότοπους τρίτων ή το περιεχόμενό τους. Η PRENATAL δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για το περιεχόμενο των εν λόγω ιστότοπων και των κανόνων που έχουν υιοθετήσει για το απόρρητο και την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων κατά την περιήγησή σου στους εν λόγω ιστότοπους. Ως εκ τούτου, σου εφιστούμε την προσοχή κατά την πρόσβασή σου σε αυτούς τους ιστότοπους μέσω των συνδέσμων που παρέχονται στο www.prenatal.gr και σου συνιστούμε να διαβάζεις προσεκτικά την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης τους. Οι Γενικοί Όροι Χρήσης και η Πολιτική Απορρήτου μας δεν ισχύουν για τους ιστότοπους τρίτων.
Η PRÉNATAL παρέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους αποκλειστικά και μόνο για να διευκολύνει τους χρήστες μας στην αναζήτηση και την περιήγησή τους και για να διευκολυνθεί η σύνδεση με άλλους ιστότοπους στο διαδίκτυο, εξαιρουμένου του συνδέσμου με τη συνεργαζόμενη Τράπεζα, που είναι απαραίτητος για την πληρωμή με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα. Η παροχή συνδέσμων προς τους άλλους ιστότοπους δεν σημαίνει ότι η PRENATAL συστήνει στους χρήστες της την πρόσβαση σε αυτούς και δεν παρέχει καμία εγγύηση για το περιεχόμενό τους ή τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται και πωλούνται από αυτούς τους ιστότοπους στους χρήστες τους Διαδικτύου.

ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ
Οι παρόντες Γενικοί Όροι Χρήσης διέπονται από το ελληνικό δίκαιο.

Σύνδεση
Ή
Δεν έχεις λογαριασμό;
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Έχασες τον κωδικό σου; Πληκτρολόγησε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σου.
Θα λάβεις μεσω mail ένα link για να δημιουργήσεις ένα νέο.

Δεν μπορείς να επαναφέρεις τον κωδικό πρόσβασής σου; Επικοινώνησε μαζί μας Εξυπηρέτηση πελατών.
Κάνε εγγραφή
Ή
Έχεις ήδη λογαριασμό;

FASHION CLUB

12 μήνες προνομίων και αποκλειστικών υπηρεσιών!

VIP Card
-Εξασφάλισε εκπτώσεις που ξεκινούν από 30% σε όλα τα ρούχα και τη προίκα Prénatal. -Θες να μας ρωτήσεις; Καλέστε 210-2856936 ή 210-4117520 -Δωρεάν αποστολή επιλέγοντας την υπηρεσία Click and Collect  

Προσθήκη στο καλάθι

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι.
Προτεινόμενα προϊόντα
Κλείσε

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Αυτό το κουπόνι ισχύει μόνο για εγγεγραμμένους χρήστες.

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας εδώ ή εγγραφείτε εδώ

Δώρο

Είναι για δώρο;

Πρόσθεσε επίσης ()