Τηλεφωνικές παραγγελίες - 210 2856936 (Δευτέρα έως Σάββατο 9:00-17:00)
🔥 Εκπτώσεις έως -70% Σε Χιλιάδες Ρούχα! 🔥
🎭 Προσφορά -20% σε ΟΛΕΣ τις Αποκριάτικες Στολές 🎭

Πολιτική επιστροφών

Πολιτική επιστροφών για online αγορές

Δικαίωμα υπαναχώρησης/επιστροφής

Έχεις δικαίωμα να υπαναχωρήσεις από τη σύμβαση αγοράς και να επιστρέψεις τα προϊόντα που αγόρασες, χωρίς καμία κύρωση και χωρίς να χρειάζεται να παρέχεις καμία αιτιολογία, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που τα παρέλαβες εσύ ή κάποιος τρίτος στον οποίο δόθηκαν σαν δώρο.

Για να ασκήσεις το δικαίωμα υπαναχώρησης μπορείς να στείλεις γραπτό μήνυμα μέσω της σελίδας “Πολιτική Επιστροφών”, εισάγοντας τον αριθμό παραγγελίας και το email μέσω του οποίου έκανες την αγορά, κατόπιν ακολουθείς τις οδηγίες για να αποστείλεις το αίτημα της online επιστροφής προϊόντος. Στη συνέχεια θα λάβεις ένα e-mail επιβεβαίωσης ότι μπορείς να προχωρήσεις στην επιστροφή, που θα περιέχει συνημμένο το «Έντυπο Επιστροφής» που θα πρέπει να εισάγεις στο δέμα και τις οδηγίες για την επιστροφή του προϊόντος, με αποκλειστικά δική σου φροντίδα και έξοδα, προς τη διεύθυνση: e-shop Prenatal, Λυκοβρύσεως 15, 14452 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ – ΑΤΤΙΚΗ. Τηλ 210 28 51 340

Για να μπορέσεις να ασκήσεις το δικαίωμα της υπαναχώρησης, θα πρέπει να στείλεις το αίτημά σου πριν τη λήξη της προβλεπόμενης περιόδου.

Σε περίπτωση υπαναχώρησης από τη σύμβαση θα επιστραφεί το τίμημα που καταβλήθηκε προς την Prenatal AEBE, συμπεριλαμβανομένων και των μεταφορικών (εξαιρουμένης της χρέωσης της αντικαταβολής, καθώς και τυχόν επιπρόσθετων χρεώσεων που επέλεξε ο πελάτης ως προς τον τρόπο παράδοσης) εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που η Prenatal AEBE ενημερώθηκε για το αίτημά σου. Η Prenatal AEBE διατηρεί το δικαίωμα να παρακρατήσει την επιστροφή του τιμήματος μέχρι να λάβει πίσω τo επιστρεφόμενο προϊόν ή μέχρι ο καταναλωτής να παράσχει αποδείξεις ότι έστειλε πίσω το προϊόν (όποιο από τα 2 συμβεί πρώτο).

Η Prenatal θα αποδώσει το αντίτιμο που εισέπραξε για τα επιστρεφόμενα προϊόντα με τον ίδιο τρόπο που χρησιμοποιήθηκε για την πληρωμή τους. Η επιστροφή των χρημάτων θα πραγματοποιηθεί μόνο κατόπιν παραλαβής των επιστρεφόμενων προϊόντων.

Τα μεταφορικά για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν εσένα. Αν επιθυμείς να χρησιμοποιήσεις τη μεταφορική με την οποία συνεργάζεται το online store www.prenatal.gr, πριν την επιβεβαίωση του αιτήματος υπαναχώρησης θα σου γνωστοποιηθεί το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των ειδών.

Επιστροφή κατεστραμμένου είδους ή λάθος παραγγελίας
Σε περίπτωση που παραλάβεις ένα λάθος είδος ή κατεστραμμένο, όταν θα κάνεις online το αίτημα της επιστροφής, παρακαλούμε να μας το δηλώσεις σαν λόγο επιστροφής, που θα πρέπει να πραγματοποιηθεί με τον ίδιο τρόπο που αναφέρεται πιο πάνω.
Τονίζουμε ότι ο έλεγχος του προϊόντος και η ενημέρωση προς την εταιρεία θα πρέπει γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών.
Θα σου ζητηθεί να μας στείλεις μία ή περισσότερες φωτογραφίες με το ελάττωμα του είδους ή με το λάθος της παραγγελίας και κατόπιν θα λάβεις ένα e-mail επιβεβαίωσης ώστε να προχωρήσεις στην αποστολή του είδους.
Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της εταιρείας, η Prenatal AEBE θα φροντίσει για την παραλαβή της παραγγελίας με δικά της έξοδα.

Αλλαγή είδους μέσω BOX NOW

Εάν η υπηρεσία BOX NOW είναι ενεργή στην περιοχή σου (για την ώρα είναι ενεργή σε όλη την Ελλάδα εκτός τα νησιά) τότε δεν υπάρχει πιο εύκολος, απλός και οικονομικός τρόπος για να επιστρέψεις την παραγγελία σου ή ένα μέρος αυτής. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συμπληρώσεις το έντυπο επιστροφής και αφού το βάλεις μέσα στο δέμα σου συμπληρωμένο αρκεί να πατήσεις το παρακάτω κουμπί και να ζητήσεις την επιστροφή.

Επιστροφή με BoxNow

Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από την αντίστοιχη απόδειξη/κάρτα αλλαγής.*

Η νέα παραγγελία θα γίνει κατόπιν συνεννόησης με την Εξυπηρέτηση Πελατών μας και σε κάθε περίπτωση όχι πριν λάβουμε το επιστρεφόμενο είδος και ελέγξουμε την ακεραιότητά του.*

Αλλαγή είδους μέσω Courier

Σε περίπτωση που θελήσεις να αλλάξεις το προϊόν που αγόρασες, εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που το παρέλαβες, θα πρέπει να αποστείλεις γραπτώς το αίτημά σου στη σελίδα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ (λόγος επικοινωνίας «Αλλαγή είδους που αγοράστηκε online») και μόλις λάβεις επιβεβαίωση ότι μπορείς να προχωρήσεις στην αλλαγή, θα αναλάβεις με δική σου επιβάρυνση την επιστροφή του προϊόντος προς τη διεύθυνση:
e-shop Prenatal, Λυκοβρύσεως 15, 14452 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ – ΑΤΤΙΚΗ. Τηλ 210 28 51 340.

Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από την αντίστοιχη απόδειξη/κάρτα αλλαγής.

Η νέα παραγγελία θα γίνει κατόπιν συνεννόησης με την Εξυπηρέτηση Πελατών μας και σε κάθε περίπτωση όχι πριν λάβουμε το επιστρεφόμενο είδος και ελέγξουμε την ακεραιότητά του.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης/επιστροφής ή αλλαγής μπορείς να συμβουλευτείς τη σελίδα Γενικοί Όροι Συναλλαγών.

Αλλαγή είδους σε φυσικό κατάστημα

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να γίνει σε φυσικό κατάστημά μας η αλλαγή online αγοράς, εφόσον συνοδεύεται από απόδειξη/κάρτα αλλαγής και είναι σε άριστη κατάσταση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης/επιστροφής ή αλλαγής μπορείς να συμβουλευτείς τη σελίδα Γενικοί Όροι Συναλλαγών.

Συνδεθείτε
Ή
Δεν έχετε λογαριασμό; Eγγραφείτε εδώ
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Έχασες τον κωδικό σου; Πληκτρολόγησε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σου.
Θα λάβεις μεσω mail ένα link για να δημιουργήσεις ένα νέο.

Δεν μπορείς να επαναφέρεις τον κωδικό πρόσβασής σου; Επικοινώνησε μαζί μας Εξυπηρέτηση πελατών.
Eγγραφείτε εδώ
Ή
Έχεις ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε

FASHION CLUB

12 μήνες προνομίων και αποκλειστικών υπηρεσιών!

VIP Card
-Εξασφάλισε εκπτώσεις που ξεκινούν από 30% σε όλα τα ρούχα και τη προίκα Prenatal. -Θες να μας ρωτήσεις; Καλέστε 210-2856936 ή 210-4117520 -Δωρεάν αποστολή επιλέγοντας την υπηρεσία Click and Collect  

Προσθήκη στο καλάθι