Ανακάλυψε τη Νεα Collection 🆕
Δωρεάν μεταφορικά με παραλαβή απο το κατάστημα ή με αγορές άνω των 70€🚚
Πρόλαβε έως 40% στα είδη Βρεφανάπυξης 🔥
Τηλεφωνικές παραγγελίες 2102856936 📞
Νέος χρήστης στο Prenatal;

Το να υποδεχτούμε το μωρό σας και να το συνοδεύσουμε στο πρώτο του ταξίδι στο σπίτι, στους πρώτους μεγάλους του ύπνους και στις πρώτες απίστευτες κατακτήσεις του, είναι μεγάλη μας τιμή και ταυτόχρονα μεγάλη ευθύνη.

Η Inglesina εδώ και περισσότερα από πενήντα χρόνια δημιουργεί προϊόντα και λύσεις που εγγυώνται τη μεγαλύτερη άνεση των παιδιών καθώς ανακαλύπτουν τον κόσμο.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ QUATTRO

Τα έξυπνα συστήματα μεταφοράς της Inglesina έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τη μετακίνηση στη βόλτα, στο σπίτι και στο αυτοκίνητο πάντα άνετη και ασφαλή, εξασφαλίζοντας τη συνεχή και υγιεινή ανάπαυση του παιδιού σας.

Τα συστήματα Quattro της Inglesina αποτελούνται από:

  • Μεγάλο πορτ-μπεμπέ που χάρη στις μεγάλες διαστάσεις του χαρίζει στο παιδί την άνεση και την ασφάλεια που χρειάζεται. Το πορτ-μπεμπέ είναι επίσης εξοπλισμένο με το Welcome Pad, ένα ειδικά σχεδιασμένο στρωματάκι που παρέχει μοναδική προστασία.
  • Τη βάση στήριξης του πορτ-μπεμπέ StandUp που ευνοεί τον συνεχή ύπνο.
  • Το κάθισμα αυτοκινήτου για τα πρώτα άνετα και ασφαλή ταξίδια του.
  • Το καρότσι με φαρδύ, αντιστρέψιμο κάθισμα και πλαίσιο που ανοίγει και κλείνει με ένα χέρι χωρίς η χειρολαβή να ακουμπάει στο έδαφος.

ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΑΡΟΤΣΙΑ

Η ασφάλεια, η άνεση και η ελαφρότητα θα είναι οι σύμμαχοί σας στο πιο συναρπαστικό ταξίδι της ζωής: στην ανάπτυξη του μωρού σας, μέρα με τη μέρα.

Με φαρδύ κάθισμα, τα καρότσια της Inglesina εγγυώνται τη μέγιστη άνεση και επαναφέρουν το θρυλικό άνοιγμα και κλείσιμο με ένα χέρι. Όταν είναι κλειστά, τα καρότσια στέκονται όρθια από μόνα τους, χωρίς η χειρολαβή και το ύφασμα να ακουμπάνε στο έδαφος

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Απολαύστε τις μετακινήσεις του παιδιού σας με τη μέγιστη ασφάλεια και τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση χάρη σε ένα ασφαλές, εγκεκριμένο και άνετο κάθισμα αυτοκινήτου Inglesina.

Ακολουθήστε τη σχετική νομοθεσία, συγκρίνετε τα μοντέλα και επιλέξτε εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του παιδιού σας και στις δικές σας.