Λόγω μεγάλου όγκου παραγγελιών, η διεκπεραίωσή τους θα γίνει με καθυστέρηση 4-5 ημέρων!
Νέος χρήστης στο Prenatal;

Medela

Το Μητρικό Γάλα είναι μοναδικό

Θήλαστρα Medela

Medela ηλεκτρικό θήλαστρο swing flex™ - Medela
-32%
Medela επαναστατική χοάνη personalfit  flex™ m 24mm - Medela

Best Sellers Medela

Medela κρέμα θηλών με λανολίνη purelan 37gr - Medela
Medela ηλεκτρικό θήλαστρο swing flex™ - Medela
-32%
Mπιμπερό calma 150ml - Medela
δοχεία συλλογής γάλακτος 250 ml χ2 - Medela

 

Τα ζωτικά οφέλη του μητρικού γάλακτος

Η Medela έχει πάθος με το μητρικό γάλα. Περιέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που απαιτούνται για την ενίσχυση της σωματικής και ψυχικής ανάπτυξης ενός μωρού και προσαρμόζεται έξυπνα στις ανάγκες του αναπτυσσόμενου βρέφους. Με τουλάχιστον πέντε φορές περισσότερα συστατικά από το ξένο γάλα, είναι γεμάτο από βασικές βιταμίνες, μέταλλα, λιπαρά οξέα και ζωτικά αντισώματα που απαιτούνται για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Πρόσφατα έχει αποδειχθεί ότι περιέχει επίσης βλαστοκύτταρα, τα καθολικά δομικά στοιχεία για την εξέλιξη και την ανάπτυξη.

 Η Medela είναι μια εταιρεία που βασίζεται στην έρευνα. Η επένδυσή της στη βασική έρευνα συνεχίζει να παράγει νέες γνώσεις, παρέχοντας μια επιστημονική βάση για την ανάπτυξη νέων προϊόντων.

Οι πιο πρόσφατες καινοτομίες περιλαμβάνουν μια συσκευή σίτισης που επιτρέπει στα βρέφη να εφαρμόζουν την ίδια συμπεριφορά θηλασμού που έχουν μάθει στο στήθος, καθώς και τις τεχνολογίες Initiation και 2-Phase Expression® – αποκλειστικά μοτίβα άντλησης που υποστηρίζουν τις μητέρες να ξεκινήσουν, να χτίσουν και να διατηρήσουν την παραγωγή μητρικού γάλακτος.

Τα προϊόντα της εταιρίας Medela και οι εκπαιδευτικοί πόροι της, καθοδηγούνται από τη δέσμευση για την προαγωγή της υγείας των βρεφών και των μητέρων χάρη στα πολύτιμα οφέλη του μητρικού γάλακτος. Στόχος της Medela είναι η υποστήριξη των μητέρων να σιτίζουν τα βρέφη τους με μητρικό γάλα όσο το δυνατόν για περισσότερο χρόνο και η παροχή πληροφοριών σε βάθος ώστε οι μητέρες να λάβουν τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με τους στόχους τους για το θηλασμό.

Συνδεθείτε
Δεν έχετε λογαριασμό;
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Έχασες τον κωδικό σου; Πληκτρολόγησε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σου.
Θα λάβεις μεσω mail ένα link για να δημιουργήσεις ένα νέο.

Δεν μπορείς να επαναφέρεις τον κωδικό πρόσβασής σου; Επικοινώνησε μαζί μας Εξυπηρέτηση πελατών.
Eγγραφείτε εδώ
Έχεις ήδη λογαριασμό;

FASHION CLUB

12 μήνες προνομίων και αποκλειστικών υπηρεσιών!

VIP Card
- Secure discounts starting from 30% on all Prenatal clothing and bed linen. - Do you want to ask us?  Call 210-2856936 or 210-4117520 - Free shipping by choosing the Click and Collect service  

Προσθήκη στο καλάθι